Recensies

Jack boekte weinig vooruitgang in de grote groep waar hij zwemles mee had. Dat was voor mij de reden om contact op te nemen met Rob. Jack was toen 5 jaar oud. Meteen vanaf de eerste les kon ik zien dat Rob een uitstekende zwemleraar was. Hij gaf Jack zeer duidelijke aanwijzingen en ook richtte hij zich dan op één onderdeel van de zwemslag zodat Jack het snel onder de knie had. Jack vond de zwemlessen heerlijk en bleef de lessen gedurende 9 maanden volgen. In die tijd haalde Jack zijn A-, B- en C-diploma. De zwemlessen bij Rob hadden 3 voordelen voor ons. In de eerste plaats was er de tijdbesparing. Bij de zwemlessen elders zou Jack er ongeveer 12 maanden langer over hebben gedaan om uiteindelijk zijn C-diploma te halen. Ten tweede is Jack een veel betere zwemmer geworden. Als ik andere kinderen zie zwemmen en hen vergelijk met kinderen die zwemles bij Rob hebben gehad dan zie ik een duidelijk verschil in techniek en Rob’s zwemmertjes lijken zich veel meer op hun gemak te voelen in het water. Ten derde hebben de zwemlessen van Rob Jack geholpen bij het ontwikkelen van een mentale discipline en een leerhouding die hem ook helpen bij andere aspecten in zijn leven.

Na zo’n goede ervaring met Jack besloot ik dat mijn eigen zwemtechniek ook wel enige verbetering kon gebruiken en Rob heeft mij dan ook nog les gegeven. Hij kon precies aangeven waar verbetering nodig was en dat maakte een enorm verschil. Mijn zwemtechniek is hierdoor erg verbeterd. Rob heeft een oog voor details, een duidelijke manier van communiceren en hij is echt betrokken bij het zwemleerproces van zijn leerlingen. Dit alles maakt Rob tot een uitmuntende zwemleraar voor kinderen en voor volwassenen.

Steven Lister,

Rob, ontzettend bedankt voor de leuke, lieve en kindvriendelijke manier waarop jij onze zoon Senna hebt leren zwemmen. In het begin zwom Senna alleen en dat vond hij niet altijd leuk. Soms kwam daar wel eens een klein traantje bij kijken. De manier waarop jij Senna met een grapje of een lach tegemoet kwam waardoor het traantje snel verdween is bewonderenswaardig. Senna heeft een ontzettende leuke zwemperiode bij jou gehad. Dus ook namens Senna heel veel dank daarvoor.

Ingrid Wiese,

Altijd die enorme stralende glimlach van je kind tijdens de zwemles!
Rob's manier van lesgeven heeft iets magisch, wat een zelfvertrouwen heeft hij de kinderen.

We hebben ook op andere plekken lessen gevolgd; de een was slecht, de ander vreselijk, nog een ander wèl goed, maar de kinderen wilden altijd terug naar Rob.

Tamara van der Eerden,

Rob is een uitstekende zwemleraar en hij is duidelijk enthousiast over zwemmen en lesgeven.

Mijn oudste zoon, Thijs had na 3 jaar reguliere zwemlessen nog steeds zijn A-diploma niet. Toen heb ik contact gezocht met Rob. Hij luisterde naar wat ik te vertellen had over mijn zoon en hij vroeg mij of Thijs het nog steeds leuk vond om te zwemmen. Inderdaad, ondertussen had hij een hekel gekregen aan zwemmen en hij had al laten weten dat hij nooit meer wilde zwemmen zodra hij zijn A-diploma had gehaald. Rob’s betrokkenheid bleek meteen toen hij zei dat hier direct actie nodig was. Nog diezelfde dag kon Thijs bij Rob terecht en al tijdens die eerste zwemles bij Rob kwam het plezier in het zwemmen weer terug. Binnen 2 weken had Thijs zijn A-diploma en hij wilde meteen doorgaan voor het B-diploma en C-diploma.

Met mijn 2 jongere kinderen ben ik meteen naar Rob gegaan voor zwemles en ook zij hebben met zichtbaar plezier genoten van de zwemlessen. Ik kan Rob ten zeerste aanraden bij iedere ouder die wil dat zijn/haar kind goed leert zwemmen en daar ook nog eens heel veel plezier aan beleeft.

Amie de Jeu,